Ironman finisher

Ironman Finisher:
Almere: 1998 Roth: 2000 - 2001 Zurich: 2002 Frankfurt: 2003 - 2012 Klagenfurt: 2004 - 2005 - 2007 - 2009 Neerpelt: 2011 Maastricht relay: 2017 - 2018 Maastricht:2022VANAF ONZE JEUGD BLIJVEN WE ALTIJD WEER DROMEN DAT HET BESTE NOG MOET KOMEN

dinsdag 22 maart 2011

Inpakken en wegwezen met Bio-Racer

Om het compact meenemen van de fietsoutfit, helm, schoenen en andere accessoires vlot te laten verlopen, heeft Bio-Racer een degelijke reistrolley ontwikkeld die specifiek voor fietsers bestemd is.

In het ongeveer 20 liter grote hoofdcompartiment, met binnenafmetingen van 55 x 35 x 12 cm, kunnen er al heel wat spullen ingepakt en meegenomen worden. Vooraan is er nog een tweede kleiner opbergcompartiment met ritssluiting aanwezig.

De zijkanten van de tas zijn telkens van een klein opbergzakje voorzien. Het ene is een netstofzakje waarin men kleine spullen zoals bijvoorbeeld sportvoeding kan insteken en het andere is een drinkbushouder die bij niet gebruik mooi weggeritst kan worden. Op die manier heeft men zonder de reistas te moeten openen steeds zijn sportvoeding en drank snel binnen handbereik.

Aan de voorkant van de tas is er nog een apart rugzakje voorzien dat er doormiddel van een rits kan afgehaald en terug opgezet worden. Deze toepassing is handig wanneer men voor de start of na de aankomst enkel zijn persoonlijke zaken, fietsschoenen, fietshelm of dergelijke tijdelijk moet opbergen en meenemen.

De fietshelm kan in het geïntegreerde helmzakje, dat zich aan de voorkant van het aparte rugzakje bevindt, opgeborgen worden. Ook de trolley kan men mits snel ombouwwerk tot een grote rugzak omvormen.

Doormiddel van de twee soepel lopende wieltjes en een uitschuifbare metalen hendel is de reistrolley zeer makkelijk manipuleerbaar. In zwart en afgewerkt met reflecterende strips. De adviesverkoopprijs bedraagt 89 euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten