Ironman finisher

Ironman Finisher:
Almere: 1998 Roth: 2000 - 2001 Zurich: 2002 Frankfurt: 2003 - 2012 Klagenfurt: 2004 - 2005 - 2007 - 2009 Neerpelt: 2011 Maastricht relay: 2017 - 2018 Maastricht:2022VANAF ONZE JEUGD BLIJVEN WE ALTIJD WEER DROMEN DAT HET BESTE NOG MOET KOMEN

woensdag 2 maart 2011

Performance legt een Bomb

The Bomb is een nieuwe pre-workout formule. Inname gebeurt 30 min vóór je training en stimuleert de stikstofoxide productie, zodat je intensiever kunt trainen.

The Bomb bestaat uit een een weloverwogen combinatie van verschillende componenten: 4 aminozuren, trage en snelle koolhydraten (o.a. maltodextrine), Kre-Alkalyn, guarana extract en vitamine B3.

Het aminozuur L-Arginine speelt een belangrijke rol bij de productie van stikstofoxide (NO) en onstpant gladde spiervezels en dat levert een betere doorbloeding op. Voedingsstoffen worden beter aangevoerd en afvalstoffen zoals melkzuur en ammoniak worden sneller afgevoerd.

Beta-alanine zorgt voor de aanmaak van carnosine, een melkzuurblokker die bij hevige inspanningen het teveel aan waterstofatomen neutraliseert. Hierdoor kunnen spiercellen op een hoog niveau blijven presteren. Beta-alanine gaat ook zeer goed samen met creatine: de combinatie geeft meer kracht bij sporters dan creatine alleen.

L-Tyrosine stimuleert verschillende neurotransmitters, zoals dopamine, noradrenaline en adrenaline. Dit geeft meer concentratie en alertheid voor de training.

Taurine bevindt zich vooral in onze spieren en biedt bescherming tegen vrije radicalen die cellen kunnen aanvallen. Dit aminozuur brengt ook de verhouding tussen natrium en kalium in balans. Tijdens trainingen dalen de taurine gehaltes. Door taurine aan te voeren blijft de spierkracht op niveau.

Kre-Alkalyn is een gebufferde vorm van creatine monohydraat die stabiel blijft na toevoeging van een vloeistof. Het voorkomt dus de vorming van creatinine dat de nieren kan belasten en dat ook de oorzaak kan zijn van krampen. Kre-Alkalyn verhoogt het vetvrije lichaamsgewicht, spierkracht en spiervolume. De effectiviteit wordt gemaximaliseerd wanneer het gecombineerd wordt met beta-alanine. Dan zorgt creatine monohydraat voor de grootste toename van spiermassa.

Guarana extract is niet alleen een rijke bron van cafeïne, maar ook van allerlei andere actieve stoffen zoals guaranine, andere alkalöiden, tannines en saponinen. Guarana heeft allerlei nuttige eigenschappen: het bevordert de vetverbranding, verbetert de energiebalans, verhoogt de uithouding en verdrijft het vermoeidheidsgevoel. The Bomb bevat een optimale dosis van dit weldadig kruid zodat de alertheid, energieniveau en herstel na training of zware inspanning optimaal is en blijft.

Vitamine B3 of nicotinamide is een wateroplosbare vitamine en is een bouwsteen van belangrijke co-enzymen zoals NAD en NADP. Die laatsten spelen een belangrijke rol bij het vrijmaken van energie uit koolhydraten, eiwitten en vetten. Deze nuttige vitamine verhoogt de spierkracht en het uithoudingsvermogen.

Met The Bomb kun je intensiever en langer trainen. Het explosieve goedje is er in poedervorm (op te lossen in water) en heeft een lekkere, frisse bloedappelsiensmaak. In een bus van 500 gram (20 porties) of van 125 gram (5 porties).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten