Ironman finisher

Ironman Finisher:
Almere: 1998 Roth: 2000 - 2001 Zurich: 2002 Frankfurt: 2003 - 2012 Klagenfurt: 2004 - 2005 - 2007 - 2009 Neerpelt: 2011 Maastricht relay: 2017 - 2018 Maastricht:2022VANAF ONZE JEUGD BLIJVEN WE ALTIJD WEER DROMEN DAT HET BESTE NOG MOET KOMEN

vrijdag 6 mei 2011

Power Shot voor supersnelle energie


Performance heeft een gel ontwikkeld die zeer snel energie aflevert. Het product zorgt eveneens voor een alerte geest en bevordert bovendien de ademhaling.

De Power Shot gel bevat een uitgebalanceerde combinatie van koolhydraten en cafeïne en is verpakt in een handig mee te nemen stickpack met scheurstrip. Vooral de koolhydraten glucose, maltodextrine en palatinose zorgen voor een snelle en stabiele afgifte van energie.

Wanneer de glucose door het menselijk lichaam tot glycogeen wordt omgezet en in de spieren zit opgeslagen, kan die energievoorraad op het gepaste moment worden benut. Maltodextrine is een ander koolhydraat die iets beter maar daardoor ook langzamer in het bloed wordt opgenomen en bijgevolg op langere termijn energie levert. Palatinose is een zeer trage suiker die in combinatie met de andere twee koolhydraten een betere spreiding van de energievoorraad voor zijn rekening neemt.

Door deze koolhydraat blijft het bloedglucose tekort, en blijven de symptomen honger, vermoeidheid en beven langer uit. Zijn lage insuline-index draagt ook bij tot het op peil houden van het insulineniveau van het lichaam. Deze is van zeer groot belang bij de opname van de voedingsstoffen door de spieren.

De 9,6 gram cafeïne die in elke Power Shot gel aanwezig is verhoogt de waakzaamheid en het reactievermogen. Zo zorgt dit nieuwste Performance product eveneens voor een alerte geest en bevordert het de ademhaling.

Beschikbaar in woudvruchtensmaak per 10 sticks van elk 30 gram aan de prijs van 15 euro perpack.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten