Ironman finisher

Ironman Finisher:
Almere: 1998 Roth: 2000 - 2001 Zurich: 2002 Frankfurt: 2003 - 2012 Klagenfurt: 2004 - 2005 - 2007 - 2009 Neerpelt: 2011 Maastricht relay: 2017 - 2018 Maastricht:2022VANAF ONZE JEUGD BLIJVEN WE ALTIJD WEER DROMEN DAT HET BESTE NOG MOET KOMEN

dinsdag 8 januari 2013

Dodelijke boobytraps gericht op Engelse MTB'ers.


Fietsers in het Engelse Dovestone Reservoir hebben op de plaatselijke offroad-paden boobytraps ontdekt die hadden kunnen leiden tot dodelijke situaties. Zo waren er touwen tussen de bomen gespannen...

Op de website van het Oldham Mountain Rescue Team verscheen het bericht dat een aantal opzettelijke valstrikken zijn ontdekt rond de Chew Plantation, dicht bij Dovestone Reservoir (een recreatiegebied ten noordoosten van Manchester). Zwarte touwen waren tussen de bomen gespannen en op de landingszones na jumps en drop-offs waren grote, losliggende stenen gelegd. "Deze valstrikken kunnen dodelijke kwetsuren veroorzaken." Het reddingsteam en de politie is dan ook op zoek naar de daders.

Dit is niet het eerste geval van dergelijke gevaarlijke hinderlagen. Op het fietspad tussen Bristol en Bath had eerder iemand al een waslijn over het pad gehangen, waardoor een fietser ten val was gebracht en zijn fiets werd gestolen.

De Engelse professionele mountainbikers Jack Reading en Tom Braithwaite trainen in het getroffen bikepark. Reading was dan ook geschokt: "Dit zou iemand kunnen doden - het is een schande! Ik kan dit niet begrijpen, want ik heb nog nooit een conflict gezien tussen fietsers en andere mensen die dit gebied benutten. Iedereen is altijd heel vriendelijk."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten